16 Ekim 2022 Pazar Günü Yapılacak Büyük Eczacı Mitingi Hakkında

Sayın Üyemiz

Bilindiği üzere Türk Eczacıları Birliği ve 54 Bölge Eczacı Odası’nın Haziran 2022 tarihindeki Türk Eczacıları Birliği 43. Dönem I. Bölgeler arası toplantısında aldığı karar doğrultusunda içinde bulunduğumuz ekonomik ve diğer sorunlara karşı *DUR D[E]* mitingi 16 Ekim 2022 Pazar günü ANKARA’da gerçekleştirilecektir.

Ulaşım konusunda gerekli planlamanın yapılabilmesi için meslektaşlarımızın isimlerini ve/veya aile bireyi ismini ve/veya personel ismini 30 Eylül Cuma saat 12:00’ye kadar oda sekreterliğine yazdırmaları rica olunur. Burada Türkiye’nin dört bir yanından gelen meslektaşlarımızla tek ses olarak sesimizi duyurmamız mitingimizin amacına ulaşması açısından büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple her eczaneden en az 1 kişinin isminin oda sekreterliğine iletilmesini rica ederim.

Ulaşım: Otobüslerle cumartesi akşamı yola çıkılıp Pazar gecesi dönüş şeklinde planlanmaktadır. Gerekli detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır.