Eylemlilik Süreci Bölge Toplantıları Hakkında

Sayın Üyemiz

23-25 Haziran 2022 tarihlerinde Konya’da yapılan 43.DönemI. Bölgelerarası toplantısında tüm Türkiye’de meslektaşlarımızın katılacağı “Eczacıya hakettiği değer verilmelidir!“ temalı eylem yapılması kararı alınmıştır.

Yönetim Kurulumuzeylem planı,mesleğimize ait güncel konular ve gelişmelerile ilgili meslektaşlarımızın bilgilendirilmesi için bölge toplantıları yapılmasına karar vermiştir.

Mesleğimizin zor bir dönemden geçtiğibu günlerde en önemli çıkış yolumuz mesleki birlikteliğimizdir. Bu nedenle yapılacak olan toplantılara bütün meslektaşlarımızın katılması önemarz etmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Edirne Eczacı Odası
Yönetim Kurulu

KEŞAN - İPSALA - ENEZ: 31 Ağustos Çarşamba Saat 10:00 YER:Keşan Ticaret Odası Konferans Salonu