14 - 15 MAYIS IV. TRAKYA ECZACILIK GÜNLERİ HAKKINDA

Sayın Üyemiz;

Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz Trakya Eczacılık Günlerinin 4.sünü bu yıl Tekirdağ Eczacı Odamızın ev sahipliğinde gerçekleştireceğimizi daha önce duyurmuştuk. 14-Mayıs saat 12:00'de kayıt süreci ile başlayacak organizasyon 15-Mayıs Pazar Günü saat 19:00'a kadar sürecek havuz başı barbekü partisiyle sonlanacaktır. Program davetiyelerde ve oda sayfamızda yer almaktadır.

14 Mayıs akşamı pandemi nedeniyle plaket takdimi yapamadığımız 2020, 2021 yılları ve 2022 yılında meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını tamamlayan meslektaşlarımızın plaketlerini takdim edip grup cümbüş cemaat eşliğinde 14 Mayıs Gecesini düzenleyeceğiz.

Odalar iki kişiliktir. Oda üyesi meslektaşlarımız için konaklama ücretsizdir. Eş farkı için 600 TL ekstra ücret talep edilecektir.

Edirne Merkez ve ilçelerden 14/05 gidiş, 15/05 akşamüstü dönüş şeklinde ulaşım sağlanacak olup ulaşım programlaması katılımcı listesinden sonra yapılacaktır.

Katılım sağlayacak meslektaşlarımızın isimlerini 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar oda sekreterliğine bildirmeleri rica olunur.

Edirne Eczacı Odası