Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr.Mustafa Özderyol ve Müdür Yardımcısı Dr.Refik Altun’a ziyaret

Başkanımız Ecz. F. Uygar GÜLER, 14/04/2021 çarşamba günüTürk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyemiz Ecz. Cenk KES,Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ÜyesiUzm. Ecz.Tahir Özelçi,Malatya Eczacı Odası BaşkanıEcz. Ebru Sönmez ve Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz.Sedat Aközcan ile birlikte Genel Sağlık Sigortası Genel MüdürüDr.Mustafa ÖZDERYOLve Müdür Yardımcısı Dr.Refik ALTUN’u ziyaret etti.

Görüşmede kısaca 418 diye adlandırılan kronik hastalıklarda reçetesiz ilaç temini , endikasyon dışı izinler ve bölgelerimizde kesinti yapılan reçete grupları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Konularla ilgilitalepleriletildi.

SayınDr.Mustafa ÖZDERYOL, Sayın Dr.Refik ALTUN'anazik ev sahiplikleri ve konulara yaklaşımları nedeniyle çok teşekkür ederiz.