23 Mayıs 2020 Arefe Günü Hakkında

SayınÜyemiz

Bilindiği üzere 23 - 24 - 25 - 26 Mayıs tarihlerinde ilimizde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. İçişleri bakanlığı’nın 89780865 - 153 sayılı sokağa çıkma kısıtlaması konulu genelgesinde Açık Olacak İşyeri, İşletme ve Kurumları tanımladığı 2. Maddenin ç bendinde

“İlaç, tıbbi cihaz, tıbbi maske ve dezenfektan üretimi, nakliyesi ve satışına ilişkin faaliyet yürüten iş yerleri” denmektedir.

Ayrıca aynı maddenin a.2 bendinde açık olan işletmelere zorunlu olarak ulaşması gereken vatandaşların araç kullanmadan ulaşmaları istenmiştir.

Bu bilgiler doğrultusunda *23 Mayıs Cumartesi günü* daha önce uygulanan sistemin aynı şekilde devam edecektir.

Bu dönemde personellerimize Eczacı Bilgi Sisteminden alınan “Eczane Çalışanı Belgesi” eczacı tarafından kaşe imza yapılarak verilmesi gerekmektedir.

Nöbetçi eczane bilgileri ve çalışan listesi il emniyet müdürlüğüne tarafımızca gönderilecektir.

Gereğini bilgilerinize sunarız.

Edirne Eczacı Odası