Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinin Elazığ ve Malatya’ya Gerçekleştirdiği Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.Oğuz Ekincioğlu, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Yücel Yenilmez ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Uzm.Ecz.Tahir Özelçi, geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından Elazığ ve Malatya Eczacı Odalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve incelemelerde bulundular.

22. Bölge Malatya Eczacı Odası Başkanı Ecz.Ebru Sönmez ve 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası Başkanı Ecz.Mehmet Ulaş Güler’in, oda yöneticilerinin ve bölgede faaliyet gösteren meslektaşlarımızın da bulunduğu ziyaretlerde, eczaneler ziyaret edilerek, bölgedeki ihtiyaçlar ve talepler konusunda bilgi alındı.