AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Jülide Sarıeroğlu’na Gerçekleştirilen Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II.Başkanı Ecz.Oğuz Ekincioğlu ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, 22.01.2020 tarihinde AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Jülide Sarıeroğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

13 Aralık 2019 tarihli ziyarette Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a arz edilen konular, Sayın Sarıeroğlu ve beraberindeki heyetin 19 Aralık 2019 tarihinde Birliğimize gerçekleştirdiği ziyarette ele alınmıştı.

22.01.2020 tarihli ziyarette, Sayın Sarıeroğlu ile, bu konuların yer aldığı teknik rapor üzerine görüşüldü.