BAĞ-KUR FATURA TESLİMİNDE İSTENEN "BORCU YOKTUR" BELGELERİ

SAYIN ÜYEMİZ;

Bağ-Kur İl Müdürlüğü'nden Odamıza verilen bilgiye göre;

Haziran Ayından itibaren her "ay başındaki" fatura tesliminde (ve bir defaya mahsus olmak üzere 19 Mayıs 2007 tarihli faturaların tesliminde) fatura ile birlikte ;

1- Bağ-Kur'a prim borcu olmadığına dair belge
2- SSK'ya prim borcu olmadığına dair belge

İl Müdürlüğü'ne teslim edilecek olup her iki kuruma da borcu olmadığını gösterir belgesi olmayan meslektaşlarımızın faturaları teslim alınmayacaktır.

Bağ-Kur borç durumunu gösterir belge Bağ-Kur'dan veya http://www.bagkur.gov.tr/sigortali/bagnoBorc.shtml adresinden temin edilebilir.

SSK borç durumunu gösterir belge SSK İl Müdürlüğü'nden veya "e-bildirge" şifresi alan meslektaşlarımızca internetten "e-bildirge" sisteminden temin edilebilir.

SSK "e-bildirge" şifresi olmayan üyelerimizin, şifre taleplerinin sonuçlanması ya da SSKİl Müdürlüğü'nden "borcu yoktur" yazısı alma işlemleri 19.05.2007 dönemi faturalarının teslimine yetişmezse bir defaya mahsusolmak üzere SSK'ya ait borç belgesi aranmayacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Ecz.Bülent VAREL