SSK İLE SÖZLEŞMELİ ECZANELERE DUYURU

2007 yılı eczane sözleşmelerine esas teşkil edecek olan Protokol çalışmaları henüz sonuçlandırılamadığından, Kurumla sözleşmeli eczanelerin 1(bir) yıllık süreleri dolacak olan sözleşmeleri;

Kurumla TEB arasında 09.05.2006 tarihinde imzalanan ve mevcut sözleşmelere esas Protokol ile yıl içinde yapılan revizyon hükümleri uygulanmak üzere 15.05.2007 ? 31.05.2007 tarihleri arasında eczanenin bağlı bulunduğu SSK Sağlık İşleri İl Müdürlükleri tarafından süre uzatımı yolu ile devam ettirilecektir.

Sözleşme süresinin uzatılması işlemleri sırasında 15.05.2007 tarihinden itibaren uygulamaya esas olacak eczacı indiriminin tespiti için Kurumla sözleşmeli eczacılar, bağlı oldukları Vergi Dairesinden aşağıda yer alan formu onaylatarak;

09.05.2006 tarihinde imzalanan ve halen uygulamadaki Protokolün ?IV- Uygulanacak Esaslar? bölümünün 1. maddesindeki esaslar doğrultusunda 2006 yılı satış hasılatı üzerinden uygulayacakları eczacı indirim oranlarını kendilerine tanınan tek bir hak ile 15.05.2007 günü başlangıcında Provizyon Sistemine her türlü sorumluluk kendilerine ait olmak üzere kayıt edeceklerdir.

Sistem 15.05.2007 günü kayıt işlemi yapılmadan reçete girişine izin vermeyecektir. Sisteme yanlış girilen indirim oranlarının düzeltme işlemleri eczanenin bağlı olduğu İl Müdürlükleri yetkilileri tarafından yapılacaktır.

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

SSK İlaç ve Eczacılık Daire Başkanlığı (Devredilen)

Eki: Eczane Bilgi Formu

NOT : Satış hasılatı girişinin yapılacağı uygulama linki bilahare duyurulacaktır.

Ek dosya için tıklayınız...