SSK FATURA TESLİMİ

Değerli Üyemiz,

Bildiğiniz gibi SSK faturaları Temmuz ayından itibaren Kurtköy yerine Üsküdar'da oluşturulan Fatura Kontrol ve Provizyon Merkezi'ne teslim edilmektedir.Yetkililerle yaptığımız görüşme sonucunda Üsküdar'a teslim sırasında şimdiye kadarki teslimlerden farklı olarak istenenler aşağıda belirtilmiştir.

1-Bilgisayardan alınan icmal listesi (dilekçe) 4 adet istenmektedir.Bunların ikisi kutu içine, ikisi ise kutunun üstüne konacaktır.Kutunun üstüne fazladan konacak bir dilekçe avans ödemeleri için Muhasebeye verilecektir.

2-Şimdiye kadar kullandığımız teslim formları artık kullanılmayacak, onun yerine ekte gönderdiğimiz formdan iki adet doldurulup her ikisi de kutunun üstüne konacak (kutuya yapıştırılmayacak), biri teslimden sonra sizlere ulaştırılmak üzere geri alınacaktır.

Ek dosya için tıklayınız...