
TEB yöneticileri, 30 ecza odasının başkan ve yöneticilerinin katılımıyla bir süre önce Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından hazırlanan ve Türk Eczacıları Birliği’ne iletilen “Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı”nı değerlendirmek üzere Ankara’da toplantı gerçekleştirdi.

TEB Genel Sekreteri Dr. Ecz. Harun Kızılay ise mevcut yönetmelik, TİTCK taslağı, Odalardan gelen öneriler ve TEB’ni önerilerini ayrıntılı olarak katılımcılarla paylaştı.

İlgili Taslağın üzerinde tartışılıp gerekli iyileştirmelerin yapılmasının ardından, TEB Merkez Heyeti’nin de son halini vermesiyle birlikte kolektif bir çalışmanın ürünü olarak TİTCK’ye iletilmesi planlanıyor.

