TEBİM ÖNEMLİ DUYURU
TEBİM?e veri girişi 06 Aralık 2009 Pazar günü saat 23.59 itibariyle sonlandırılmıştır.
06 Aralık 2009 Pazar günü saat 23.59?a kadar çeşitli sebeplerle TEBİM?e veri girişini tamamlayamamış üyelerimizin, veri girişini tamamlayabilmeleri için excel dosyası oluşturularak www.recete.org da TEBİM?E VERİ GİRİŞİ HAKKINDA ÇOK ÖNEMLİ DUYURU? başlığı ile yayımlanmıştır.
Nöbetçi oldukları için listeleri el ile düzenlemesi duyurulan meslektaşlarımızın da bu linkte yer alan excel dosyasını doldurarak duyumuzda bulunan e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.
Bu listelerdeki veriler, otomatik olarak TEBİM veri tabanına aktarılacaktır. Liste girişinde çeşitli sebeplerle işlemi yarım kalmış üyelerimizin, Kaydet butonunu son kullandığı sayfadan sonraki ilaçlara ait verileri Excel dosyasına girmesi yeterli olacaktır. Sistemde iki bildirime ait veriler birleştirilecektir.
E-posta yoluyla gönderilen bilgilerin veri tabanında birleştirilmesi sonrasında tüm iade raporları oluşturulacaktır. Bu nedenle, şu aşamada iade raporu almak amacıyla sisteme giriş yapılmaması, TEBİM?den ?İADE RAPORU? almak için Birliğimiz tarafından yapılacak duyurunun takip edilmesi önemle rica olunur.
