Sayın Üyemiz,
- 23/10/2019 tarihinde odamız sayfasındaki duyuru çerçevesinde Cezaevleri için sözleşme talep eden meslektaşlarımız, sözleşmelerini 08 Kasım 2019 ve 11 Kasım 2019 tarihlerindeki koli teslimi sırasında temin edebilirler.
- Sözleşmeler her bir cezaevi için 50 TL'dir.
- Sözleşme formlarının 13 Kasım 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Eczacı Odamıza / Bölge Temsilcilerine teslim edilmesi gerekmektedir.
- Cezaevleri reçetelerinin karşılanması usul ve esasları, Medula Ekranında yapılması gereken provizyon işlemleri ve faturalandırma işlemleri hakkında 13 KASIM 2019 Saat:16:00'da Oda binamızda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılım oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için önemlidir. Uzunköprü'deki meslektaşlarımız konu hakkında bölge temsilcilerinden bilgi alabilirler.
- Sözleşme başlangıç tarihi, sözleşme yenileme yapanlar için 1 Nisan 2019, ilk kez yapanlar için ise sözleşmenin yapıldığı tarih olacaktır.
İlk defa sözleşme yapmak için gerekli belgeler:
- Kimlik fotokopisi
- Ruhsat fotokopisi
- İmza sirkülerinin noter onaylı örneği
- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni
- E-Devlet üzerinden veya mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan onaylı 2018 yılı Ek-5 satış hasılat formu (7143 Sayılı Kanun ile stok affından yararlanılmış ise Vergi Dairesi onaylı olması gerekmektedir.)
- Eczacı Odasından alınan yeni tarihli "sözleşmeye engel yoktur" belgesi
- Dilekçe (Ekte örneği mevcuttur.)
Sözleşme yenilemek için gerekli belgeler:
- Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi
- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni
- E-Devlet üzerinden veya mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan onaylı 2018 yılı Ek-5 satış hasılat formu (7143 Sayılı Kanun ile stok affından yararlanılmış ise Vergi Dairesi onaylı olması gerekmektedir.
- Eczacı Odasından alınan yeni tarihli "sözleşmeye engel yoktur" belgesi
- Dilekçe (Ekte örneği mevcuttur.)
EDİRNE ECZACI ODASI
Yönetim Kurulu
