Merhaba...

Sevgili Meslektaşlarım,

26-27 Eylül tarihlerinde 7.Seçimli Olağan Genel Kurul?umuzu Odamıza yakışan demokratik olgunluk ve yüksek bir katılımla gerçekleştirdik.

Özellikle 6 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını özveriyle yürüten ,bizlere her platformda destek veren ,Odamızın kurumsal bir yapıya kavuşmasında büyük emekleri olan sevgili başkanımız Ecz. Bülent Varel?e tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda Şahsım ,Yönetim Kurulu ,Denetleme Kurulu,Haysiyet Divanı ve Büyük Kongre Delegesi meslektaşlarımıza göstermiş olduğunuz güven içinde şükranlarımı sunarım.

Önümüzde gerçekten zor bir süreç var.Bu süreç eczacının varolma sürecidir.Bu yolda tek bir eczane bile feda etmeye niyetimiz yok.

Zorluklar karşısında umutsuzluğa kapılmadan ,mesleğin etik kurallarına bağlı kalıp ,ettiğimiz yeminlerin arkasında durarak bu çetin süreci birliktelikten gelen örgütsel gücümüzle aşabileceğimiz inancındayım.

Bizler Halk Sağlığını önceleyen bir meslek grubu olarak bu deveyi ya güdeceğiz;ya da güdeceğiz.

Bu diyardan gitmek yok!

Saygılarımla