Dünyada Ne Var Ne Yok Sayfamız Yenilendi

İnternet sitemizde elektronik formatta yayımladığımız TEB Haberler ve MİSED yayınlarımıza ilave olarak, ilaç ve eczacılık alanına ve mesleğimize ilişkin gerçekleştirdiğimiz çalıştayların raporlarına, yayınlamış olduğumuz kitaplara/broşürlere ve belirli konularda geliştirdiğimiz fikir ve bilgilerin yer aldığı yayınlarımıza da Birliğimizin internet sitesinden de ulaşılabileceğini duyurmuştuk.

Dünyada ilaç, eczacılık ve sağlıkla ilgili yaşanan gelişmelerin yer aldığı ve meslektaşlarımız tarafından ilgiyle takip edilen “Dünyada Ne Var Ne Yok” bültenimize de elektronik bülten olarak http://dergi.tebeczane.net/public_html/dunyadanevarneyok/index.htm linki aracılığıyla ulaşılabilecektir. Ayrıca, internet sitemizde ana sayfada sol sütunda yer alan Uygulamalar başlığı altında yer alan “Dünyada Ne Var Ne Yok” uygulamasına tıklanarak ve ana sayfada üst menüdeki “Haberler” isimli alt menüde aynı isimle yer alan bölümden de ulaşılabilecektir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ