KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA

Değerli Basın Mensupları;

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Ülkemiz yüzlerce insanımızın katledildiği, Gazi meclisimizin bombalandığı, milletimizin hür iradesine kasteden hain bir darbe girişimine maruz kalmıştır. Bu süreçte halkımız topyekün darbeye karşı durarak demokrasi yönünde canlarıyla bedel ödemiştir.

İnsanlarımızın siyasi görüş ayrımı olmaksızın canlarını ortaya koyarak vatanına sahip çıktığı bu ortamda İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu tarafından bir meslek örgütü bilinci ile örtüşmeyen ,ülkemizdeki eczacıların görüşleri ile asla bağdaşmayan aksine eczacılık camiasını derinden yaralayan talihsiz ve maksadını aşanbir yazı kaleme alınmış olup odanın resmi web sayfasından yayınlamıştır.

SÖZ KONUSU YAZIDA İFADE EDİLENLER MESLEKTAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ HİÇBİR ŞEKİLDE YANSITMAMAKTA OLUPECZACI CAMİASINDA YOĞUN BİR TEPKİ İLE KARŞILANMIŞTIR.

Bu nedenle 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası YönetimKurulunungörüşlerine katılmadığımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunar ilk günden de kurumsal olarak belirttiğimiz gibi bu hain darbe girişimi neticesinde hayatlarını kaybeden sivil asker polis tüm demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz

Ülkemizin normalleşmesi ve eskisinden de sağlıklı olabilmesi için üzerimize düşen görevin bilinci ile hareket edeceğimizi,HAİN DARBELERE VE İHANET ÇETELERİNE KARŞI OLDUĞUMUZU İLAN EDİYORUZ.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

EDİRNEECZACI ODASI YÖNETİM KURULU