40.Dönem Kamuda Çalışan Ve Eczanesi Olmayan Eczacılar Komisyonu Toplantısı

40.DÖNEM KAMUDA ÇALIŞAN VE ECZANESİ OLMAYAN ECZACILAR KOMİSYONU TOPLANTISI

Kamuda Çalışan ve Eczanesi Olmayan Eczacılar Komisyonu 05.05.2016 tarihinde “13. Eczacılık Kongresi Kamu Eczacılığı Oturumu” konu başlıklarını belirlemek, Kamu Hastaneleri Kurumu ziyaretini gerçekleştirmek üzere 09:30’da Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Bülent VAREL başkanlığında Ankara’da toplandı.

Toplantının sabah oturumunda “13. Eczacılık Kongresi Kamu Eczacılığı Oturumu” konu başlıklarını belirlemek üzere çalışmalar yapıldı ve değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Öğleden sonra ise Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı ziyaret edilerek Başkan Yardımcısı Dr. Abdulvahit SÖZÜER ve Stok Takip Analiz Daire Başkanı Uz. Ecz. İrem MÜHÜR ile görüşüldü. Geçekleşen toplantıda Türkiye Kamu Hastaneleri bünyesinde çalışan eczacıların yaşamakta oldukları sıkıntılar iletildi. Kurum Başkanı da görüş ve önerilerimizi dinleyerek konu ile ilgili çalışmalar yürüteceklerini belirttiler.