Deontoloji Komisyonu Dördüncü Toplantısını Yaptı

39. Dönem Merkez Heyeti tarafından kurulan Deontoloji Komisyonu’nun dördüncü toplantısı, 22.05.2015 Cuma günü saat 10.30’ da Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Şevket Hamavioğlu başkanlığında, eczacı odalarımızın temsilcilerinin katılımı ile Türk Eczacıları Birliği binasında gerçekleşti.

Toplantıya, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Trabzon, Denizli, Manisa, ve Van Eczacı Odalarının temsilcileri katıldı.

Deontoloji Komisyonu Başkanı Ecz. Şevket Hamavioğlu, Eczacılar ve Eczacılık Fakülteleri öğrencileri için “Deontoloji, Etik ve Etik İhlalleri” konusunda kaynak kitap hazırlanmasına ve Deontoloji Tüzüğünün güncellenmesine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi.

Dördüncü toplantının gündemini oluşturan “Eczacılık Meslek Kurallarının Oluşturulması” ile ilgili olarak da çalışmalara başlandı.